sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Lol Professori Oak, Dexter-päivitystä, mystinen OLD MAN

Ah, ala-asteella ei tullut tajuttua kaikkea kaksimielisyyttä mitä Pokémon sisäänsä kätkee...
Yeah! No-life -tunteja jo tullut melkeen kymmenen ja Dexter näyttää seuraavaa:

SEEN 64
OWN 30

-Charmander
    >Charmeleon
-Caterpie
    >Metapod
-Weedle
    >Kakuna
-Pidgey
-Rattata
-Spearow
-Pikachu (vihdoin)
-Sandshrew
-Nidoran♀
-Clefairy
-Jigglypuff
-Zubat
-Paras
-Meowth
-Abra
-Bellsprout
-Geodude
-Cubone
-Magikarp
    >Gyarados
-Mew
 -Lapras(!)
-Scyther(!)
-Staryu(!)
-Gengar(!)
-Nidoqueen(!)
-Rhyhorn(!)

Noi huutomerkillä merkatut on glitchipelleilykokeiluilla saatu ja koen et mun pitäis hankki kans ne "rehelliselläkin" tavalla ennen ku otan ne laskuun.

Mut miettikää, joku Gengarkin jo Ceruleanin tienoilla helpottaa läpiipelua kummasti. (Genkkuuu <3)
 Mew on kans Glitchattu mut ei minnekään oo tulossa mitään tapahtumia enää niin se on se rehellisin keino millä sen nyt saa. : P

Muuten, ootteko miettineet kuinka hitosti Old Manilla on Weedlejä?
 Aina ku Palletista tulee joku kymmenenvuotias räkänokka Viridianiin ja haluu tulla Pokémon-kouluttajaks niin OLD MAN pyydystää itelleen Weedlen opettaakseen tuleville mestareille Pokémon-lifestylea.

Miettikää jos Old Man aloitti tän harrastuksensa vaikka kakskymppisenä ja Palletista tulee noin kaks örvelöä per vuosi. Lisätkää siihen laskuihin vielä et on todennäköistä et joku PKMN-TRAINER JONNE10v unohti mitä OLD MAN saarnas sille ja on tosipaikan tullen ihan tööt ku pitäis pyydystää partyyn universaali tappokone Rattata. Tietty se menee kysymään OLD MANilta uudestaan neuvoa, OLD MAN tietty neuvoo uudestaan ja seurauksena OLD MAN saa itelleen taas uuden Weedlen. *fanfare*

Ehkä OLD MAN on töissä Kanton hallitukselle? Ehkä OLD MAN saa palkkaa siitä et se on jatkuvassa yhteydenpidossa MISSINGNOn kanssa ja ehkä kans siitä et se opettaa tulevia PKMN-mestareita näiden lapsuusvuosinaan. Näinollen Kanto säästäis resursseja peruskoulutuksessa, kiitos OLD MANin!
Saattaa olla kans et ne ipanat, jotka ei oo suosiossa Garyn ja Prof. Oakin silmissä niin menee OLD MANilta pyytämään alotuspokémonikseen Weedlen, tietysti hyvää korvausta vastaan. (ja ehkä kans kahvia)
Hmmh. OLD MAN, jäät meille ikuiseksi mysteeriksi...

 KiBi kuittaa, Gritsen kirjoittanee kans pian.

-KiBi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti